Om Ski Lodge 1125

Projektet Ski Lodge 1125 har paret Staffan Byström och Lotta Byström skapat tillsammans också ansvarat för byggledning, projektledning och design. Första spadtaget gjordes i marken under maj månad, hus nr 1 kom under slutet av juni 2019. 3 st av 5 st hus stod klara för uthyrning till julveckan. Resterade 2 st klara till v 7-8 2020. Man har tänkt mycket på mysfaktorn, mörka mysiga färger och en genomtänkt planlösning.


Husen är stora och rymliga, tanken är att du skall lätt kunna vara två st stora familjer och i alla fall ha plats för lite soft tv-häng för alla. Husen har 2 st ”tv-rum” så man kan dela upp sig och titta på olika saker om man vill. Bastun har ett stort fönster ut mot den vackra utsikten. Varje boende har också en stor altan med en ordentlig skiljevägg mellan varandra så man inte störs av sin granne. När våren kommer skall vi bygga grillplatser på området, tror det kommer att uppskattas. Namnet 1125 är valt då höjden på berget (Hovärken) som Fjällterrassen ligger på är just 1125 meter över havet.


- Platsen för Ski Lodge 1125 kunde inte vara bättre. Från boendena har du alla aktiviteterna i din direkta närhet. Ski in ski out på vintern, cykelleder och vandring på sommaren, restauranger och aktivitetshus mm., säger Lotta Forsman Byström som tillsammans med maken Staffan Byström ligger bakom projektet.


Lofsdalen är en året runt destination med en av Sveriges största fallhöjder vintertid och flera unika reseanledningar under sommaren så som downhillcykling och björnaktiviteter. Orten är under utveckling med ökade gästnätter under 2018 och många planerade investeringar både i aktiviteter och boenden. Lotta menar att detta gjorde det naturligt för dem att välja Lofsdalen för sitt bygge:


- Den direkta närheten till naturen i byn passar gammal som ung. Att vi själva dessutom haft stuga i Lofsdalen under många år gör att vi vet vad vi ger oss in på och vad våra gäster får uppleva. Bara att gratulera alla som kommer hit!


Lotta och Staffan har fokuserat på att ta fram ett modernt och lyxigt boende med en mysig atmosfär och lodgekänsla. Materialen är noga utvalda med sten och trä på golv och väggar. Stora fönster och altan mot söder, tre toaletter varav en med bastu och två med dusch, två allrum samt fyra sovrum skapar utmärkta möjligheter för att sätta lyxkant på fjällsemestern.


- Boendena kommer hålla hög standard med noga och personligt utvald inredning. De kommer ha en stor veranda med utsikt över vackra fjäll med rätt solläge. Vi har lagt ner mycket tid och kraft för att få rätt känsla i husen som alla är välbyggda och välisolerade för så privat känsla som möjligt. Vad mer kan man begära? avslutar Lotta Forsman Byström.


De första sex stugorna kommer att stå klara i december och resterande blir klara under vintersäsongen. Stugorna går att hyra via oss på Destination Lofsdalen.

SKIDÅKNING

Lofsdalen har prisvärda skipass, 25 nedfarter, bekväma sittliftar, barnområden med gott om plats och rejäl fallhöjd. Här finns också och 122 km välpreparerade längdspår och hela 150 km leder på fjället.

BOENDE

Högst upp i området Fjällterrassen byggs just nu Ski Lodge 1125. Ett område med uthyrningslägenheter redo att ta emot gäster från december 2019.

ATT GÖRA

Fjällsemester i Lofsdalen bjuder på både vinter- och sommaraktiviteter. Läs mer om allt som finns att göra i Lofsdalen.

SKI LODGE 1125

Fjällterassen 61-69

840 85 Lofsdalen

Tel: 070-328 93 87
lotta@skilodge1125.com


OM SKI LODGE

BOENDE

ATT GÖRA

SIDOR

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera